Voxtet + Big'O'Band + Jan Kříž + Miras Beatbox - sobota 29. 12. 2012 v 19:00, Horácké divadlo, Jihlava

„Vánoční“ koncert Voxtetu

Kdy: sobota 29. 12. 2012 v 19:00

Kde: Horácké divadlo - velký sál, Komenského 1359/22, Jihlava

    Hosté:
  • Big'O'Band - liberecký bigband
  • Jan Kříž - muzikálový zpěvák, vítěz TV show Robin Hood aneb Cesta ke slávě
  • Miras Beatbox - liberecký beatboxer

Vstupné: 190/220/250,- Kč

Rezervace vstupenek Horácké divadlo

Big'O'Band

liberecký bigband, který ke svému řemeslu přistupuje s moderní vizí. Nechce být zkostnatělým tělesem, které hraje stále tytéž písně v zastaralých úpravách. Repertoár kapely dnes zahrnuje především soudobou tvorbu, i když neopouští ani od tradičních bigbandových skladeb. Big'O'Band se nebojí vystoupit z řady a chopit se neotřelých aranží, nebojácně vstupuje do vod nejen popu, ale i rocku, funky a obecně hudby, která je blízká především mladší generaci a uším s širokým hudebním záběrem. Od mnoha dalších bigbandů se odlišuje hlavně pocitem, který zůstává v posluchačích a návštěvnících akcí, na kterých Big'O'Band hraje. Pocit uvolněné atmosféry a energicky stráveného času. Když posloucháte Big'O'Band, tak se prostě bavíte, máte chuť tančit a večer si užít. Big'O'Band nestaví své přednosti na nadprůměrných kvalitách jednotlivých hráčů či sólistů, ale na atmosféře, kterou vytváří pro své posluchače. Největší síla kapely je v tom, jak na posluchače působí jako celek. Semknutě a živě..

www.bigoband.cz

Jan Kříž

Liberecký rodák, je odbornou kritikou opakovaně označován za jeden z nejvýraznějších talentů současné české muzikálové scény. Ve svých teprve 27 letech už má na svém kontě téměř 20 muzikálových rolí a podařilo se mu prosadit v hlavních rolích v takových muzikálech, jako jsou Robin Hood (širší nominace na cenu Thálie za titulní postavu), Osmý světadíl, Johanka z Arku, Pomáda, Děti ráje, Jack Rozparovač, Touha či Kladivo na čarodějnice. V Liberci hostuje ve veleúspěšných titulech Sugar aneb Někdo to rád horké a Zpívání v dešti. Pravidelně vystupuje po celé České republice.

www.jankriz.com

Miras Beatbox

Liberecký beatboxer, který za svůj velký úspěch považuje vítězství v kategorii beatbox na 1. ročníku mezinárodní soutěže Hip Hop sound NYmburk 2010.

http://bandzone.cz/mirasbeatbox