Voxtet + Totál Vokál + The Glue [CH] - koncert vokálních skupin - sobota 16. 5. 2015 v 19:30, Kulturní dům, Třešť  

Voxtet + Totál Vokál + The Glue [CH]

Kdy: sobota 16. 5. 2015 v 19:30

Kde: Kulturní dům, Fialková 1, Třešť

Vstupné: 180,- Kč

Rezervace a předprodej vstupenek: www.vstupenky.trest.cz

Totál Vokál

Totál Vokál poprvé vkročil na koncertní prkna v květnu roku 2011. Jak už to tak bývá, vznikl tak trochu souhrou šťastných náhod, tak trochu z hecu, tak trochu mu šlo štěstíčko naproti. No co, když už se jednou narodil, rozhodl se pro život veselý se spoustou srandy.

Snaží se vdechnout hudbě rozměr čerstvý, mezi vokálními uskupeními zřídkakdy vídaný. Usilují o propojení umělecky plnohodnotného hudebního projevu s humorným až groteskním pojetím prováděných skladeb, o přiblížení se tomu, čemu za Velkou louží lidově říkají show!

Totál Vokál hostuje na koncertech i nejrůznějších společenských akcích, za sebou má několik hudebních festivalů, pořádá rovněž vystoupení vlastní. Nabízí také repertoár svatební a smuteční.

www.totalvokal.cz

The Glue [CH]

Se svým novým programem la bouche qui rit (francouzsky: Ústa která se smějí) pokračují The Glue ve svých charakteristických show, kde míchají své skvělé a-cappelové originální skladby s překvapivými úpravami písní cizích a se spoustou humporu. 5 chlapců ze švýcarské Basileje dobře ví, jak pobavit své publikum.

Ve své bohaté historii se mohou pochlubit více než 750 koncerty na 4 kontinentech mezi kterými nechyběly ani věhlasné koncertní sály jako Music Centre at Strathmore poblíž Washington DC, National Arts Centre ve městě Ottawa, Esplanade v Singapuru, Cultural Centre v Hong Kongu a Gewandhaus v Lipsku. Svojí mezinárodní reputaci podpořili i ziskem ocenění «Best Original Song and 2nd Prize» na vokální soutěži Harmony Sweepstakes na Broadwayi v New Yorku.

S texty písní v němčině, angličtině, italštině, španělštině, francouzštině ale i čínštině překonávají jazykové bariéry a oslovují publikum po celém světě.

Stephen Connolly z The King's Singers je jednou popsal jako "typicky švýcrské". Určitě to myslel jako kompliment.

www.theglue.ch